Lille C

NUCH Rajumas Charming Miracle

Lille C eller «Charmy» er mannen i huset her. Han er åtte år gammel, en fantastisk kløvhund og med et mildt og svært vennlig vesen sjarmerer han alle som roter seg inn på tunet her. Han er en født terapihund!

Charmy har bronse, sølv og gullmerke kløv og kommer aldri til å få en eneste trekkhundtest. Rett og slett fordi han ikke er noe særlig til trekkhund. Men han har en rå motorikk og balanse, noe som gjør han til en suveren turhund. Han har krysset Norge, har gått i alle fjellterreng sør for Saltfjellet og tilbringer dagene sine i Nordmarka med et digert smil.

På kveldene ligger han i sofaen og om natten er han inventar på venstre side av sengen. Brukshund om dagen, kosehund om kvelden – perfekt kombo. Han er norsk utstillingschampion, men har mye bedre driv i skogen enn i ringen så han stilles ikke lenger. En FLOTT veteran er han dog!

Charmy har vært lillebror til Maar hele sitt liv, så det å se han i rollen som storebror var spennende. Han er en veldig god oppdrager til travle Imre. Det er rimelig rolig inne hos oss…:) Ingen skal stresse på Charmy sitt kjøkken, så Imre har lært seg å ta ut energien utendørs på tur. Det passer oss alle veldig godt:)