Imre

Rajumas Imre of Frenchy
Markas nyeste tilskudd og vokter kommer fra Kennel Rajuma og kom til oss lørdag 5. august. Og en skikkelig ankomst var det!

Imre er en usedvanlig happy fyr. Han representerer også noe nytt for meg – nemlig jaktlyst. Verken C eller Maar har/hadde særlig mye av det, C går løs med sau og alt er veldig enkelt. Men Imre – not so much. Mye ny læring for meg der altså..:D

I tillegg til å være en jeger, er han en skikkelig trekkhund. Både på ski og sykkel har han fått prøve seg, og til vinteren skal vi teste sledekjøring for første gang. Det er nemlig slik at Imre også er en knakende god hund eksteriørmessig og på polarhundspesialen på Fagernes i mai ble han Best in show, bare 11 mnd gammel. Og premien? Det var en Polarisslede fra Gösta Karlberg. Sjelden har det vært viktigere å vinne på utstilling ass..! Gleder meg til å teste hurragutten foran slede.

Ellers er han som de andre to – han er stø, trygg, tar alle utfordringer på strak arm, enkel å håndtere og er et herlig tilskudd til den lille flokken vår.

The best is yet to come ❤