Imre

BISS BIS FIN N UCH DKJV18 NJV18 NordJV18 Rajumas Imre of Frenchy

Foreldre:
Far: MultiBIS MultiCH French Touch of Sanna Gourska
Mor: N CH NJ15 EJW15 Rajumas Goa of Billie

Markas nyeste tilskudd og vokter kommer fra Kennel Rajuma og kom til oss lørdag 5. august. Og en skikkelig ankomst var det!
Imre er en usedvanlig happy fyr. Han representerer også noe nytt for meg – nemlig jaktlyst. Verken C eller Maar har/hadde særlig mye av det, C går løs med sau og alt er veldig enkelt. Men Imre – not so much. Mye ny læring for meg der altså..:D

I tillegg til å være en jeger, er han en skikkelig trekkhund. Både på ski og sykkel har han fått prøve seg, og til vinteren skal vi teste sledekjøring for første gang. Det er nemlig slik at Imre også er en knakende god hund eksteriørmessig og på polarhundspesialen på Fagernes i mai ble han Best in show, bare 11 mnd gammel. Og premien? Det var en Polarisslede fra Gösta Karlberg. Sjelden har det vært viktigere å vinne på utstilling ass..! Sleden fikk han god bruk for da han vant klassen sin med trekkhundcert på Samojedsamlingen på Hornsjø i 2019 og ble Beste hund sammenlagt, 20 måneder gammel. Gjentok det hele året etter!
Han har bronse, sølv og gull kløvtest og på NKK Trondheim i fjor sommer ble han norsk utstillingschampion på første mulighet. Han ble finsk champion i 2019 og ble i tillegg mestvinnende samojed på NKK samme år. Imre har «feil» og «mangler» som alle hunder, men han har fantastiske bevegelser med kraft i hvert eneste steg.

Imre er en fantastisk turkompis og har trøkk, koordinering, fokus og motorikk! Han er like bra foran slede, ski, spark og sykkel som han til å løpe venstresvinger inne i en hall. ❤

Ellers er han som de andre to – han er stø, trygg, tar alle utfordringer på strak arm, enkel å håndtere og er et herlig tilskudd til den lille flokken vår.

The best is yet to come ❤